D-design smo grafično podjetje z več kot 20 letno tradicijo. Nudimo vam tisk na različne materiale in različnih tehnik, specializirani smo za tisk na majice in ostale tekstilne izdelke. Poleg tiska nudimo tudi spiralanje, izrez iz folije ter dobavo tekstilnih in ostalih promocijskih izdelkov. Naše storitve temeljijo na vrhunskemu tehničnemu znanju, kreativnosti, inovativnosti in na visoki kakovosti izdelkov. Slednje dokazujejo tudi naše reference.

Zaradi kvalitete dela in trgu primernih cen, smo zrastli iz majhne garažne tiskarne v tiskarno z velikimi kapacitetami. Opremljeni smo z lastnimi tiskarskimi stroji, s katerimi lahko zagotovimo visoko kvaliteto izdelkov. Ne ustrašimo se še tako velikih naročil. Med naše odlike spadajo predvsem natančnost, hitrost, zanesljivost ter najugodnejša možnost za naše kupce. Našo tiskarno pa sestavlja ekipa specializiranih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami.

Nudimo vam izdelke, ki jih lahko uporabljate za lastno promocijo, za promocijo svojega podjetja, za promocijo prireditev in dogodkov, kot darila za poslovne partnerje, stranke in zaposlene itd. Posodabljanje strojev za naše storitve tiska nam omogoča, da svojim strankam nenehno nudimo kvalitetne izdelke in raznolikost tiskanih grafik. Ponujamo vam vse vrste tehnike tiska na poslovna darila, promocijski tekstil in ostale izdelke.

Potrebujete ugodne in kakovostne tiskovine? Prirejate zabavo, fantovščino, dekliščino, team building ali zabavo ob zaključku šolskega leta in bi si radi z unikatnimi majicami ohranili spomin na ta dogodek? Morda pa le iščete primerno darilo zavaše poslovne partnerje?

D-design smo pravi naslov za vas! Pri nas najdete ideje in rešitve, ki jih potrebujete zase, za svoje zaposlene ali najdražje za vse priložnosti. Pokličite ali kontaktirajte nas preko e-sporočila. Od vas pričekujemo samo da nam zaupate svoje želje, za ostalo poskrbimo mi! Pogovorili se bomo o vaših željah in potrebah in skupaj bomo našli najbolj optimalno storitev za vas.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

Spiraljenje koledarjev, tisk majic, novoletni program, koledarji, tisk na majice, tampotisk, sitotisk, potisk poslovnih daril, poslovna darila, D-design

PROMOCIJSKI PROGRAM

slajder

MAJICE ZA VSAKO PRILOŽNOST

Baner 011

D Design Damjan Kocman s.p.
Spodnja slivnica 50
1290 Grosuplje

PE: Jerova vas 3
1290 Grosuplje
Slovenija

TEL: +386 (O)40 224 473,
EMAIL: damjan@d-design.si

Facbook
Instagram